Categorii Produse

Left Editorial

11. Va ingheta apa iarna? 

Nu, adaugati aproximativ 20-25% de alcool in solutia din rezervor pentru a evita inghetarea in lunile reci.

12. Ce se intampla daca nu folosesc Apa Distilata pentru generator?

Apa distilata este apa pura. Cu alte tipuri de apa, apa de robinet, apa minerala, apa de balta, apa de mare, etc., va functiona dar va murdari electrolitul din cauza depunerilor de minerale si impuritati din apa. Un electrolit murdar se va descarca pe placi actionand ca un izolator cauzand productia de HHO sa sufere. Acelaşi lucru este valabil cu multe alte tipuri de catalizator, în special orice catalizator care conţine sodiu, cum ar fi bicarbonatul de sodiu sau hidroxid de sodiu. Sodiul va contamina rapid placile electrolizoare si va cauza unitatea sa devina ineficienta.

13. Poate un generator de Hidrogen sa explodeze?

Nu. Productia de hidrogen se face la cerere. Veti avea hidrogen in masina numai cand masina se afla in miscare. Spre deosebire de alte rezervoare de gaz sub presiune, exista doar o cantitate mica de hidrogen sub presiune in sistem.

14. Daca am mai multe intrebari referitoare la HHO Plus Generator?

Suportul tehnic pentru HHO Plus Generator este valabil prin pagina de contact sau la email:office@hidrogen-auto.ro

15. Generatorul HHO are garantie?

Da, 12 luni.


16. In cazul unui accident, generatorul de HHO va exploda?

In nici un caz, veti avea decat apa si electroliti pe jos.

17. Se poate folosi generatorul HHO pe generator de curent?

Da, se poate folosi pe orice generator de curent.

18. Care este durata de viata a generatoarelor?

Până în prezent avem unităţi vândute timp de 2 ani si încă nu au existat probleme.

 

Translation

PWM Electronic Control - Modulator de puls

Controller precis pentru Generatorul HHO. Racire cu ventilator, inchis in carcasa, Proiectat pentru a controla pana la 30A - 12/24V DC

Mai multe detalii


300RON cu taxe

922 produse in stoc

Una din componentele principale şi cele mai importante pentru un sistem bun de gaz HHO este PWM. Acest mic circuit electronic se află în cutia de control electronic EC şi monitorizează impulsurile electrice care alimenteaza întregul sistem de HHO şi reglează debitul, astfel încât cel mai bun posibil de gaz pe bază de hidrogen este produs de generator la cerere.


În cazul în care dvs. folositi orice generator HHO aveţi nevoie de un PWM pentru a controla mai bine amperajul, care împiedică sistemul dvs. sa se supraîncălzeasca şi să producă rezultate mai bune. Această unitate este bazata pe designul Stanley Meyer si foloseste un ventilator de racire de sine pentru a menţine radiatorul şi unitatea la temperatura optima, răcindu-se în timpul functionarii.


PWM se aplică la generatoarele de control si este o modalitate de a oferi energie printr-o succesiune de impulsuri, schimbarea frecventei, mai degrabă decât o variabilă continua(semnal analog).


Acesta vă va permite să controlati amperajul ce merge în generator într-un mod foarte uşor si posibilitatea de a mentine celula sa ruleze la temperaturi de operare normale, rece, prelungind durata de viaţă a celulei în timp ce creştere producţia de HHO.


Acesta este unul dintre cele mai importante gadget-uri în sistemul dumneavoastră HHO. Se păstrează raportul de gaz si de apă corecte pentru a face motorul dvs. sa ruleze fără probleme şi eficient, pulsind curent rapid. Acest lucru previne supraîncălzirea generator HHO gestionand temperatura sistemului.

PWM este o parte importantă din creierul kit-ului dvs. HHO. Principalul motiv de a converti hidrogenul ca potenţator de combustibil este de a obtine la performanţe optime a motorului tau.


Care sunt principalele avantaje ?Eficienţă. Generatoare HHO vor rula la temperaturi mai reci decât cu amperii la nivel standard de putere lineara, care necesită în mod substanţial mai puţin masa chiuveta de căldură;

Controlul Amperajului. Controlul curentului ce merge în generator va fi foarte uşor de controlat. Capacitatea de a controla intensitatea permite celulei ce rulează la temperaturi de operare optime sa se răcească şi se prelungeşte durata de viaţă a celulei în timp ce creşte producţia de HHO.


Specificatii Tehnice


Alimentare :12/24 VDC (jumper pentru selectia voltajului operational) 

Radiator: LM324 si P80NF5 mosfet

Voltaj de incarcare : 12/24 VDC / 30A max

Iesire : Controlul celulelor HHO 


Actiune : 0 - 100 %

Dimensiuni: 85 x 45 x 32 mm

No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

Cos  

(gol)

Reduceri

Nu exista reduceri in acest moment

Utilizatori Online

Utilizatori Online: 1
Vizitatori Azi: 256
Total Vizitatori: 123061
IP-ul Tau: 54.162.48.54

Produse noi

No new products at this time

1. Ce inseamna HHO?

HHO consista in doua parti de Hidrogen si una de Oxigen. Molecula aditionala de Oxigen face HHO mai combustibil decat Hidrogenul pur.

2. Cat combustibil pot economisi?

Majoritatea utilizatorilor au intampinat enomomii de 20 pana la 30%. Sunt unele cazuri si cu rezultate mai mari.

3. Ce avantaj are gazul HHO cand este folosit la motoare cu ardere interna ca si combustibil suplimentar?

Există multe avantaje. HHO reduce consumul de combustibil prin creşterea cifrei octanice şi forţând combustibilul de bază sa arda mai complet şi eficient. Rezultatul superior al cifrei octanice rezulta si o crestere a cailor putere. Cifră octanică mai mare, cai putere mai multi şi arderea combustibilului de bază mai eficient egal KM mai multi pe litru. HHO ajută la curăţarea continua a depozitelor de carbon din interiorul motorului. Gazele de evacuare de la HHO sunt apa pura. Deci, salvaţi de combustibil, economisi bani şi de salvati mediul înconjurător.


4. Sistemul hibrid este predispus la coroziune sau rugina?

Nu. Combustibilul de baza [benzina sau motorina] produce suficienta caldura in timpul combustiei incat evapora HHO si se transforma inapoi in apa la evacuare.

5. Imbunatateste performantele autoturismului?

Da, injectia de HHO in motor curata pistoanele si peretii motorului in timpul mersului. Va creste cuplul si caii putere si reduce semnificativ emisiile de carbon la evacuare. Hidrogenul arde mai bine si mai repede decat benzina sau motorina in motor. Acest lucru face ca masina dvs sa functioneze mai bine, mai mult si mai eficient ca niciodata.

6. Functioneaza cu motoare Diesel, Benzina sau GPL?

Da, functioneaza cu toate tipurile de motoare cu ardere interna.

7. Generatorul de hidrogen poate cauza vreun efect negativ al motorului in termen lung?

Nu, generatoarele de hidrogen nu cauzeaza nici o problema motoarelor.

8. De ce producatorii auto nu implementeaza aceasta tehnologie autovehiculelor?

În timp ce preţurile combustibilului au fost scăzute au existat puţine stimulente financiare pentru acest sistem. Stan Meyers a oferit controlul public asupra propriei lor energii, pentru că atunci când este optimizat sau proiectat de la sol până la a profita de această tehnologie, ar putea fi vehicule care ar rula cu 100% apă. Nici companiile de petrol, nici guvernul nu doreşte să vadă o industrie de miliarde de dolari distrusa. Companiile petroliere sunt raportate pentru a face profit mai mult decat orice alta industrie de pe pământ.


9. Ce tip de intretinere este implicat?

Umplerea rezervorului cu apa distilata cand este nevoie. La fiecare 1000km aveti nevoie de 1L de apa. La fiecare 3 sau 6 luni, in functie de uz, se recomandă golirea, spalarea sistemului, înlocuirea cu apă distilată proaspăta şi un nou electrolit.

10. Care este cel mai bun electrolit?

Cel mai bun este KOH (Hidroxid de Potasiu), foarte ieftin si usor de gasit.